Inevitable Independence of Kosovo

Tsagouria, Nicholas (2008) Inevitable Independence of Kosovo. Amsterdam Law Forum, 1 (2). pp. 39-41.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://heinonline.org/HOL/Page?handle=hein.journal...

Abstract or summary

The point I would like to make here is that, irrespective of any political or legal reverberations, independence is inevitable because it is the outcome of a process that started almost 10 years ago and has been sanctioned by the international society and international law.

Item Type: Article
Authors:
AuthorsEmail
Tsagouria, NicholasUNSPECIFIED
Title or reference: Inevitable Independence of Kosovo
Translated title or reference: Neizbežna nezavisnost Kosova
Translated abstract or summary: Argumenti qe une do të doja të bëjë këtu është se, pavarësisht nga çdo pasoje politike apo ligjore, pavarësia është e pashmangshme për shkak se ajo është rezultat i një procesi që filloi gati 10 vjet më parë dhe ka qenë e sanksionuar nga shoqëria ndërkombëtare dhe të drejtën ndërkombëtare.
Keywords: E Drejta Ndërkombëtare = International Law
Subjects: International Law
Date: 2008
Journal or publication title: Amsterdam Law Forum
Volume: 1
Number: 2
Page Range: pp. 39-41
Publisher: Amsterdam Law Forum
Official URL: http://heinonline.org/HOL/Page?handle=hein.journal...
Date Deposited: 30 Jul 2015 07:54
Last Modified: 30 Jul 2015 07:54
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/481

Actions (login required)

View Item View Item