Faculty handbook

UNSPECIFIED (2012) Faculty handbook. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
2012_1_Eng_Faculty Handbook.pdf - Published Version

Download (359kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
2012_1_Shq_Doracak per Trajnues.pdf

Download (801kB) | Preview

Abstract or summary

This manual contains concrete examples and tips that help KJI trainers (hereinafter "trainers") in conducting various training activities. The handbook contains information related to the preparation, organization, maintenance and the assessment of the training. This handbook applies to all local and international trainers of KJI.

Item Type: Teaching Material
Corporate Authors: Kosovo Judicial Institute
Title or reference: Faculty handbook
Translated title or reference: Doacak për trajnerë
Translated abstract or summary: Ky doracak përmban shembuj konkret dhe këshilla që ndihmojnë trajnuesit e IGJK-së (tani e tutje “trajnuesit”) në realizimin e aktiviteteve të ndryshme trajnuese. Doracaku përmbahen të dhëna që ndërlidhen me përgatitjen, organizimin, mbajtjen dhe vlerësimin e trajnimeve. Ky doracak vlen për të gjithë trajnuesit vendor e ndërkombëtar të IGJK-së.
Keywords: Profesioni Ligjore = Legal Profession, Edukimi = Education
Subjects: Courts & Procedure > LP3_Legal Professions & Training
Date: January 2012
Publisher: Kosovo Judicial Institute
Date Deposited: 24 Apr 2015 13:17
Last Modified: 24 Feb 2022 08:14
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/45

Actions (login required)

View Item View Item