Training Manual: Arbitration

UNSPECIFIED (2014) Training Manual: Arbitration. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
2014_2_Eng_Training Maunal_Arbitration.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract or summary

This course is specifically designed for legal professionals to provide them with explanations of the main principles of arbitration and interpretive tools for the rules related to this form of dispute settlement. It is especially useful for judges and attorneys who deal with commercial disputes arising from contracts that can be resolved through arbitration.

Item Type: Teaching Material
Corporate Authors: USAID
Title or reference: Training Manual: Arbitration
Translated title or reference: Manual i trajnimit: Arbitrazhi
Translated abstract or summary: Ky kurs është i dizajnuar posaçërisht për profesionistët ligjor për të siguruar ata me shpjegimet e parimeve kryesore të arbitrazhit dhe mjetet interpretuese për rregullat që lidhen me këtë formë të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve. Kjo është veçanërisht e dobishme për gjyqtarët dhe avokatët të cilët merren me mosmarrëveshjet tregtare që rrjedhin nga kontratat që mund të zgjidhen përmes arbitrazhit.
Keywords: Zgjidhja e Konflikteve = Conflict Resolution
Subjects: Commercial Law > LK04_Arbitration & Mediation
Date: February 2014
Publisher: USAID
Date Deposited: 28 Jul 2015 12:01
Last Modified: 12 Aug 2015 11:30
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/446

Actions (login required)

View Item View Item