Training manual-Law on Mediation

UNSPECIFIED (2014) Training manual-Law on Mediation. [Teaching Material]

[img] PDF
2014_5_Eng_Training Manual on Mediation.pdf
Restricted to Registered users only

Download (669kB)

Abstract or summary

This presentational module explains the purpose and content of the training on the Law on Mediation and the teaching methodology which will be used during the training for judges, prosecutors, lawyers and jurists.

Item Type: Teaching Material
Title or reference: Training manual-Law on Mediation
Translated title or reference: Manual i trajnimit - Ligji për ndërmjetësimin
Translated abstract or summary: Ky modul prezantues shpjegon qëllimin dhe përmbajtjen e trajnimit mbi Ligjin për Ndërmjetësim dhe metodologjinë e mësimdhënies që do të përdoren gjatë trajnimit të gjyqtarëve, prokurorëve, avokatëve dhe juristëve.
Keywords: Zgjidhja e Konflikteve = Conflict Resolution
Subjects: Commercial Law > LK04_Arbitration & Mediation
Date: 2014
Publisher: USAID
Date Deposited: 28 Jul 2015 11:43
Last Modified: 04 Nov 2015 07:28
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/444

Actions (login required)

View Item View Item