Seminar: Procedura e kundërvajtjes-menagjimi efikas dhe efektiv

(2015) Seminar: Procedura e kundërvajtjes-menagjimi efikas dhe efektiv. [Image]

[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC01114.JPG

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC01115.JPG

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC01116.JPG

Download (5MB) | Preview

Abstract or summary

Ky seminar është pjesë e Programit të Vazhdueshëm Trajnimit i mbajtur nga Biljana Rexhiq, Gjyqetare e Apelit dhe Dalip Bega, Gjyqetar i Apelit.

Item Type: Image
Title or reference: Seminar: Procedura e kundërvajtjes-menagjimi efikas dhe efektiv
Translated title or reference: Seminar: Minor offence procedure-efficient and effective management
Translated abstract or summary: This seminar is part of the Continuous Training Program held by Biljana Redzic, Appellate Judge and and Dalip Bega Appellate Judge.
Keywords: Procedura = Procedure
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP4_Procedure Rules
Date: 22 January 2015
Publisher: Instituti Gjyqesor i Kosoves
Date Deposited: 13 Jul 2015 14:15
Last Modified: 14 Jul 2015 08:26
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/322

Actions (login required)

View Item View Item